Koplampen polijsten

Laat uw koplampen er weer als nieuw uitzien!

Gratis ruitenwissers

Ontvang gratis ruitenwissers van Flexblade bij ruitvervanging!

24/7 bereikbaar

Ook via WhatsApp: 06-51178760

Koplampen polijsten voor een beter zicht op de weg

De glazen koplampen van vroeger zijn tegenwoordig vervangen door kunststof koplampen. De koplampen van de hedendaagse auto’s zijn gemaakt van een transparante kunststof, die voorzien is van een coating. Dankzij de weersomstandigheden beschadigt en verkleurt deze coating op den duur. Wat voor auto u ook heeft, het kan elke auto gebeuren. Het gaat ten koste van de uitstraling van uw auto en het is bovenal gevaarlijk. Doffe koplampen verminderen zowel uw zicht als uw zichtbaarheid op de weg. Snel uw koplampen polijsten dus!

Koplampen polijsten of vervangen?

Slecht uitziende koplampen kunnen afgekeurd worden en het is daarom belangrijk dat u ervoor zorgt goed schijnende koplampen te hebben. Als uw auto voorzien is van doffe of beschadigde koplampen, betekent dat niet dat u ze direct moet vervangen. Dat zou ook zonde zijn, want een nieuwe koplamp kost al gauw een handvol geld. Laat in plaats daarvan uw koplampen polijsten. Gewapend met een machine en hoogkwalitieve producten gaan wij aan de slag met het polijsten van de koplampen. Het resultaat? Een frisse en glanzende look van uw auto! En niet te vergeten, u kunt weer veilig de weg op.

Zelf koplampen polijsten is een optie, een polijstset is gemakkelijk verkrijgbaar. Echter kost het wel een middag om de koplampen optimaal te laten glimmen. En bij AGA Autoglas? Wij doen het in 90 minuten.

Koplampen onderhouden

Glimmen uw koplampen weer? Dan raden wij u aan om regelmatig uw koplampen schoon te houden, inclusief de achterverlichting. U kunt ons uiteraard opbellen voor advies!

Zien uw koplampen er dof en beschadigd uit? Zitten er krasjes op of zijn ze verkleurd?

Beschadigde en doffe koplampen kunt u gemakkelijk en vlug laten polijsten door AGA Autoglas in Almere!

Contactgegevens

=

AGA Autoglas

KvK: 18061925

036-5373548

24/7 bereikbaar

06-51178760

Ook bereikbaar via WhatsApp

info@aga-autoglas.nl

Stuur ons gerust een bericht

Koplampen polijsten doen wij waar en wanneer u maar wilt.

Wij zoeken u op of u laat uw auto achter bij onze autogarage in Almere, aan u de keus! Maak nu een afspraak.