Over Aga Autoglas

AGA Autoglas is 24/7 beschikbaar!

Gratis ruitenwissers

Ontvang gratis ruitenwissers van Flexblade bij ruitvervanging!

24/7 bereikbaar

Ook via WhatsApp: 06-51178760

Glasgarage in Flevoland: AGA Autoglas

AGA Autoglas is dé goedkope glasgarage in Flevoland. Met ruim twintig jaar ervaring kunnen wij AGA Autoglas met recht een betrouwbare ruitspecialist noemen. Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel en daarom nemen wij u al het werk uit handen. Het enige dat u hoeft te doen is het melden van uw autoruitschade en locatie en wij komen zo snel mogelijk naar u toe. Waar u zich ook bevindt en ongeacht het tijdstip, wij staan elk moment voor u klaar. Bij AGA Autoglas bent u verzekerd van een snelle en nauwkeurige reparatie van de autoruitschade.

Heeft u ons nodig?

Dan kunt u onze vakspecialisten vinden in onze autogarage in Almere of wij zoeken u op met onze mobiele service! Bel: 036-5373548 of WhatsApp nu naar: 06-51178760

FOCWA gecertificeerd

Om er zeker van te zijn dat uw auto in goede handen is, kiest u voor een autoruitspecialist met het FOCWA keurmerk. AGA Autoglas uit Almere is voorzien van dit keurmerk en al onze autoruitspecialisten zijn in het bezit van het FOCWA certificaat. Hiermee bent u gegarandeerd van een uitstekende service, een garantie van tien jaar op onze werkzaamheden, een eerlijke klachtenafhandeling en deskundige specialisten.

AGA Autoglas regelt het papierwerk

Voordat wij uw autoruit vervangen, sterretje in de voorruit repareren of koplampen polijsten controleren wij met uw verzekering of u de kosten vergoed krijgt. In de meeste gevallen zijn dergelijke reparaties voor u gratis. U geeft ons uw gegevens door en wij zorgen ervoor dat het papierwerk voor de verzekering op de juiste manier ingevuld en afgehandeld wordt. Wij werken samen met bijna alle verzekeringsmaatschappijen.

De goedkope glasgarage in Flevoland

R

Snel weer veilig de weg op

R

Hoogste korting op het eigen risico

R

Gratis voorruit laten vervangen

R

Gratis sterreparatie

R

Professionele garage in Almere

R

Gratis mobiele service in heel Flevoland

R

10 jaar garantie op montage en fabricage

R

Uitsluitend gebruik van A+ kwaliteit ruiten

Contactgegevens

=

AGA Autoglas

KvK: 18061925

036-5373548

24/7 bereikbaar

06-51178760

Ook bereikbaar via WhatsApp

info@aga-autoglas.nl

Stuur ons gerust een bericht

Wilt u meer informatie over het repareren van autoruitschade?

Onze specialisten staan dag en nacht voor u klaar. Neem contact met ons op om antwoord te krijgen op al uw vragen of kom langs bij onze autogarage in Almere. Wij nemen samen de mogelijkheden door en u krijgt direct een prijsopgave.